Εισαγωγή στις επιχειρήσεις εστίασης

Η έξοδος για φαγητό παραμένει ανάγκη αλλά αποτελεί ισχυρό κοινωνικό και καταναλωτικό πρότυπο.
Στη μετά covid-19 περίοδο οι επιχειρήσεις εστίασης αντιμέτωπες με νέες τάσεις και την ανάγκη επιβίωσης.
Αειφορία, Ανθεκτικότητα, Υγιεινή- Ασφάλεια, Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα για ισχυρές επιχειρήσεις εστίασης.
Ο πελάτης πληροφορημένος, πολυκινητριακός. Δυναμικά χτίζει την γαστρονομική εμπειρία του Dynamic Order (efood).

Food and Beverages, ή F&B είναι το τμήμα που καλύπτει τις ανάγκες εστίασης των πελατών του ξενοδοχείου και αποτελείται από τα υποτμήματα:

  • Αποθήκη
  • Μαγειρείο
  • Εστιατόρια
  • Τμήμα εκδηλώσεων
  • Room service
  • Bar